Porsche verzekering

Ferdinand Porsche werd geboren in 1875. Slechts 23 jaar later ontwierp en bouwde hij de P1, een van de eerste voertuigen ooit geregistreerd in Oostenrijk.

Vanaf dit begin creëerde Porsche een van ‘ s werelds beroemdste merken . In 1933 kwam de eerste Grand Prix-raceauto, terwijl de originele Kever in 1934 op de markt kwam . De Porsche 911, misschien wel het bekendste model van het bedrijf, arriveerde in 1964.

In 1996 kende het bedrijf opnieuw een groot jaar, toen de miljoenste Porsche werd verkocht. Tien jaar later opende een museum gewijd aan deze opmerkelijke auto’s zijn deuren naast het hoofdkantoor van het bedrijf in Zuffenhausen, nabij Stuttgart in Duitsland.

Hoeveel kost een Porsche om te verzekeren?

Hoeveel uw Porsche-verzekering precies gaat kosten, is moeilijk te zeggen zonder het volledige plaatje te kennen. En omdat Porsche zo’n breed scala aan auto’s maakt, zullen de verzekeringskosten variëren . Het is altijd de moeite waard om na te gaan tot welke verzekeringsgroep de auto behoort . Er zijn verschillende groepen, en hoe lager het aantal, hoe lager uw premie.

Andere factoren spelen een rol, zoals uw leeftijd , waar u woont, hoe lang u rijdt en hoe u de auto gebruikt .